Over STONECONCEPT

STONECONCEPT is een op en top familiebedrijf. Ik ontvang u dan ook graag in onze inspiratieruimte voor het vinden van de juiste vloer- en wandtegel volgens uw smaak en budget. Ook over badkamerrenovaties geef ik u een persoonlijk advies. Mijn man en zoon zorgen verder voor de professionele plaatsing van uw tegels of badkamer. Als geregistreerd aannemer plaatst STONECONCEPT volgens de geldende WTCB-kwaliteitsnormen. Bovendien scholen wij ons steeds bij volgens de nieuwste trends en technieken.

Een bezoek brengen aan onze inspiratieruimte? Maak hier een afspraak.


"Het werken in familieverband vinden wij bij STONECONCEPT heel belangrijk. Zo kunnen wij steeds de nodige kwaliteit garanderen."

Christel Liessens

Christel Liessens

Kwalitatief aanbod

STONECONCEPT volgt de nieuwste trends in badkamers, tegels, vloeren en materiaal op de voet. Wij kiezen dan ook uiterst zorgvuldig een kwaliteitsvol aanbod voor u uit. Kom onze selectie kwalitatieve merken op ware grootte ontdekken in onze toonzaal. Zo krijgt u een realistische impressie voor uw badkamerinrichting, vloertegels of wandtegels. Wat u ook kiest – modern, landelijk of rustiek – STONECONCEPT biedt enkel kwaliteit. Badkamers, vloeren, tegels en leefomgevingen in het algemeen, moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en sfeervol. Dit is de filosofie van STONECONCEPT. Wij staan garant voor 100% maatwerk, tijdloze & sfeervolle ontwerpen, natuurlijke & warme materialen, vakmanschap en duurzame afwerking.


"Bij STONECONCEPT werken wij enkel met materialen die we zelf ook thuis zouden gebruiken. Dat is een vereiste."

Matthias Herssens

Matthias Herssens

Ervaring, tot uw dienst

STONECONCEPT heeft meer dan 20 jaar ervaring. Onze kennis helpt u bij het uitvoeren van uw totale badkamerrenovatie of het plaatsen van vloer- en/of wandtegels. Wij selecteren samen met u de geschikte tegel, rekening houdend met smaak en budget. Bovendien overhandigen wij u steeds een stappenplan van de uit te voeren werkzaamheden. Op die manier kan u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer, zonder onaangename (budget)verrassingen.


"Net zoals u, kom ik zelf ook niet graag voor verrassingen te staan. Dit probeert STONECONCEPT met een duidelijk stappenplan en budget ten allen tijde te vermijden."

Marc Herssens

Marc Herssens