Klanten spreken over STONECONCEPT

"Dit soort perfect vakmanschap kom je spijtig genoeg niet veel meer tegen. Duidelijke voorstellen, duidelijke offerte, duidelijke overeenkomst, duidelijke afspraak, proper en perfect werk volgens afspraak. Resultaat: top badkamer en toilet. Geen millimeter naast de verwachtingen maar boenk erop! Super tevreden klant! Bedankt Marc en Matthias! RESPECT!"

H. Gregoir - Kontich

"Graag willen wij u melden dat wij erg tevreden zijn met onze renovatie van de badkamer. Jullie hebben hier een prachtig resultaat neergezet! De werken zijn erg vlot verlopen en we hadden bijna geen hinder. Dikke duim voor het super team van STONECONCEPT. Nogmaals bedankt voor het realiseren van onze droombadkamer."

Familie Wauters - Govaerts - Mariekerke

"Ik wou jullie nog eens super hard bedanken voor de badkamer! Ze is mooier dan we ooit hadden kunnen dromen. We zijn er echt verliefd op! Perfecte afwerking en super vriendelijke mensen! Echt super hard bedankt."

Wendy, Timo & Loewie

"Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Bij ons hebben ze een paar jaar geleden onze badkamer vernieuwd en nu hebben ze de vloer van inkomhal, keuken en woonkamer vernieuwd. Bij beide werken is alles verlopen zoals afgesproken. We zouden zeker STONECONCEPT aanbevelen. Bedankt voor de goede samenwerking."

Magda & Louis

"STONECONCEPT heeft prachtig werk geleverd. Wij zijn zeer, zeer tevreden. Van bij het eerste contact in de toonzaal, tot de eindafwerking, kunnen wij niet anders dan enthousiast zijn. De vooropgestelde prijs en de uit te voeren werken werden correct nageleefd. Een dikke proficiat!"

Patrick & Erna
Temse

"Hallo Christel. We willen jou en Marc graag bedanken voor de goede samenwerking. We zijn erg tevreden met al het gedane werk en genieten nu vollop van onze badkamer."

Leen & Ingrid - Buggenhout

"Dankzij de productkennis van Christel, hadden we snel een keuze gemaakt uit het ruime assortiment van STONECONCEPT. Ook gaf zij ons tips en goede raad om onze badkamer uit te werken. Snel had ze een offerte en tekeningen klaar. Toen we onze oude badkamer hadden uitgebroken, hadden we nooit durven dromen dat een goeie week later onze nieuwe er al zou staan. Bedankt Marc en Matthias voor jullie inzet en professionalisme tijdens de werken. Jullie zijn een super team!"

Ria & Kris - Bornem

"Super tevreden van STONECONCEPT! Bij ons zijn ze ons dakterras komen aanleggen. Geen makkelijke klus, logistiek gezien, aangezien ze met alle tegels door de het huis moesten. Maar alles werd mooi afgedekt en afgeplakt zodat ze zeker geen schade zouden aanrichten in de woning. Vooraf hadden we blijkbaar niet goed gecommuniceerd over de hoogte van de tegeldragers op ons dakterras, maar dat losten zij in geen tijd op. ( Dank voor de flexibiliteit!!) Ik wist niet dat terrastegels op tegeldragers zo precies konden afgewerkt worden! Alles ligt perfect horizontaal en aan de kanten echt heel knap afgewerkt! Merci mannen! Jullie zijn top!"

Familie Kwinten - Willeboek

"De werken zijn vandaag beëindigd. Marc en Matthias hebben van onze oude badkamer een juweeltje gemaakt. Werkelijk een staaltje van vakmanschap. Het was ons een waar genoegen om met jullie samen te werken. Alles is hier héél vlotjes verlopen en het was fijn om hier 2 supergemotiveerde en vriendelijke mannen over de vloer te krijgen. Nogmaals een hele dikke merci voor het geleverde werk."

Patrick, Els, Kelsey & Stijn

"We willen jullie nog eens bedanken voor het geleverde werk, de vlotheid en de properheid waarmee alles verlopen is. Het was een plezier om jullie in huis te hebben! Jullie hebben er weer 2 tevreden klanten bij!"

Ronny & Els - Bornem

"Allereerst onze dank aan Christel voor de vakkundige uitleg, mooie presentatie en vriendelijke ontvangst. Topmadame! Aan de 2 uitvoerders Marc en Matthias: dikke chapeau. Planning gerespecteerd, werkplek proper achtergelaten iedere dag, vriendelijke en beleefde mannen, die hier een staaltje VAKWERK hebben neergezet. Onze dank is zeer groot. Wij bevelen jullie zeker aan!"

Carina & Marc - Bornem