Wandtegels

Tegels zijn belangrijk voor het "gevoel" van uw interieur. Grote, kleine, vierkantige, langwerpige, donkere, lichte, natuurstenen, of keramische tegels? Wie op zoek is naar wandtegels - of het nu voor badkamer, keuken, toilet of berging is - zal merken dat het aanbod enorm is.

Niet alleen de "look and feel" van de tegel is belangrijk, ook onderhoudsvriendelijkheid is belangrijk. Wandtegels in een douche of als spatwand in de keuken, moeten bijvoorbeeld eenvoudig te reinigen zijn.

STONECONCEPT kan u hierin adviseren. Wij hebben in onze toonzaal een mooie selectie uit onze kwaliteitsmerken gemaakt. Van mozaïek tot grootformaat, van klassiek tot modern, gepresenteerd in realistische opstellingen. STONECONCEPT beschikt over tegels die passen binnen ieders budget en smaak.

Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze realisaties.


Wandtegels plaatsen

STONECONCEPT is reeds in 1996 gestart met het plaatsen van vloer- en wandtegels. Vanuit deze ervaring en onze kennis van verschillende plaatsingsmethoden helpen wij u bij het betegelen van muren met garantie van een kwalitatieve afwerking.